Baggrund

onsdag den 21. november 2012

Nyeste medlem i vores bObles familie

Postmand Per kom forbi i går. Endnu engang. Jeg havde ellers lovet mig selv (og Søren) at stoppe, men ak. 20% og et godt formål var tilsyneladende nok til at hive kreditkortet op af lommen på mig atter en gang. Ja, i kan godt høre at jeg står fuldstændig uskyldig i denne situation ikke?

Hvorom alting er så flyttede Pandaen altså ind hos os. Denne er lidt anderledes i forhold til de øvrige bObles, da den ikke er udformet som en dyr, men derimod en rund skammel. Skamlen har til gengæld en panda påtrykt i enden, og er stadig lavet af det samme EVA skum som resten af bObles familien.

Som skrevet ovenfor er der et godt formål bag denne bObles. Pandaen er nemlig udviklet i et samarbejde med verdensnaturfonden WWF (heraf kommer det påtrykte logo naturligvis). Overskuddet fra de solgte pandaer går til organisationen, og samtidig er meningen, at der skal sættes fokus på naturen og dyrene der lever deri. bObles skriver:
"Børn leger bedst i naturen, så det er vigtigt, at vi passer så godt på naturen og dyrene i den, som vi overhovedet kan. Derfor har WWF og bObles indgået et samarbejde, der har til formål at fortælle, hvor meget sjov man kan lave i naturen med sin familie og hvor mange spændende dyr og farver, der findes i naturen."

bObles har lavet 3 skamler i hver sin højde, og som hver repræsenterer et kontinent. Skamlerne er stribede ligesom de andre bObles, men pandaerne er tilmed multifarvede. Den lille panda er køligere i farverne og repræsenterer Arktis. Den mellemste panda er varm i farverne, hvilket repræsenterer Afrika, og den store panda spænder over både varme og kolde farver, hvilket repræsenterer Asiens rige natur- og dyreliv.

Luka fik den store skammel, da hans mor var mest vild med farverne heri ;)
Ligesom med de andre bObles kastede han sig straks over den og tumlede rundt. Der gik ikke længe inden han rullede henover den og blev fanget af tyngdekraften, der sendte ham lige i gulvet med fødderne stikkende op i vejret!

Pandaen er en succes på alle måder, og jeg vil kun opfordre til at købe og støtte op om god leg! .... Luka ønsker sig i hvert fald de andre pandaer til jul :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...