Baggrund

lørdag den 17. november 2012

Julefoto

I sidste uge var vi nede og få taget billede af Luka til julekort. Det er en tradition vi gerne vil starte op, da vi begge synes det hører sig julen til. Folks holdninger til julekort varierer helt enormt, hvilket faktisk er kommet bag på mig. Nogle synes det er kikset, andre gider ikke have deres børn hængende på andre folks køleskabe, og nogle er selv trætte af at modtage billeder af andre folks "grimme" børn. Og ja, så er der folk som os der synes det er noget af det mest hyggelige både at give og modtage :)

Modsat mine egne erindringer med julekort, som gerne indbefattede det helt store setup med julebuk, nissemænd og julekane, hvor min søster, bror og jeg sad pænt placeret i i vores fineste tøj, benyttede vi et lidt andet alternativ med Luka. Vi tog til fotograf, hvor ideen var, at billedet sad i et paspatu i julekortet, således det efterfølgende ville kunne tages ud og eventuelt rammes ind. Så ville levetiden på det blive lidt længere end det i køleskabsdørens skæbne, og det ville blive en bedre kvalitet.

Vi havde klædt Luka i retro tøj, med Hummel overalls og en hjemmehæklet nissehue. Da fotografen endvidere foreslog, at han skulle have bar overkrop indenunder var vi på!

Resultatet ser i nedenfor, og vi er bare super tilfredse! Luka var i perlehumør og kunne jo charme det halve land ;)
Vi fik også taget et ekstra billede nu vi var der, hvor vi tog huen af ham og gav ham en Brio rangle i hånden. Dét har vi dog ikke set endnu, men jeg skal nok lægge det ind så snart vi får det. Dette bliver nemlig sort/hvid med ranglen i farve. Fedt!

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare et skønt billede af ham! Er da sikker på at modtagerne bliver glade for det billede :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...