Baggrund

mandag den 17. september 2012

Kontrolbesøg fra sundhedsplejersken

Da vi i forbindelse med Luka's halvårs fødselsdag i sidste måned fik besøg af sundhedsplejersken, kunne hun konstatere, at Luka ikke helt havde fulgt sine vækstkurver. Vægten havde taget et ryk over et par uger efter at have stået stille, men længden var ikke fulgt med fordi det var sket over så kort en periode. Derfor ville vores sundhedsplejerske, Mona, gerne komme en måned efter til et kontrolbesøg, for lige at sikre sig, at Luka voksede. Og det var så i dag!

For en måned siden blev Luka som bekendt vejet til 6000g og 64 cm. I dag kunne vi så veje ham til..... Trommehvirvel.... 7250g og 67,5cm!
Wooow!

Allerede da Mona så Luka i dag, grinte hun og sagde, at han da siden sidst havde smidt sit "babylook" og nu jo helt var en lille dreng. Hun var enig med os i, at han havde fået nogle fine lår og ikke mindst nogle gode kinder. Men okay, med en vægtstigning på 1,2kg på en måned, giver det vist også mening ;)

Som vi havde forventet, er Luka nu tilbage på både sin vægt- og højdekurve, så Mona var længe tilfreds.
Faktisk fik både Luka og vi enormt meget ros. Luka, for hans motorik, spiseevner, nysgerrighed, evnen til at læse os, glade sind og jeg kunne blive ved. Vi forældre fik ros for at have så godt et tag på ham, og for, at vi i hans første måneder havde skærmet/skånet ham i forbindelse med hans sensitive sind - for som Mona sagde, så havde han jo tydeligvis haft brug for det.
Det var virkelig dejligt med den ros, da vi jo flere gange og fra flere steder har skullet høre lidt for, at vi ikke sådan tog ham med omkring og ofte meldte fra diverse begivenheder! Så selvom vi ikke selv har været i tvivl om, at vi gjorde dét der var bedst for vores søn, så er det bare rart at se resultatet af vores hensyn og få et klap på skulderen med på vejen. Ros bliver man jo aldrig træt af :)

Så alt i alt har det været en skøn dag, og vi har jo begge været et par meter højere herhjemme af bare stolthed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...