Baggrund

mandag den 25. marts 2013

På spa- og gourmetophold

Til jul fik jeg i gave af min kæreste et gourmetophold på et fancy design- og boutiquehotel. Dette skulle vores weekend bruges på, eller nærmere døgnet mellem lørdag og søndag - og i samme periode skulle lillemanden passes med overnatning for første gang. Men det er nu ikke det det skal handle om.

Min kæreste havde planlagt, at dagen frem til gourmetopholdet skulle bruges på forkælelse. Derfor bookede han en heldags spa på Comwell hotellet "Kellers Park" i Vejle, og vi glædede os.
Meningen var i virkeligheden at vi skulle have været på Vejle Fjord, men grundet påskeferien var spaen altså fuldt ud booket der. Derfor var vi noget spændt på, hvorvidt Kellers Park kunne leve op til Vejle Fjords rygter. Deres reklame på hjemmesiden for spa-afdelingen var nemlig ikke videre prangende... Nærmest tværtimod.

Efter at have afleveret Luka lørdag morgen hos mormor og morfar på et urimelig tidligt tidspunkt, satte vi kursen sydpå. Vejret var fantastisk smukt med blå himmel, snebelagt landskab og frostgrader. Efter en længere køretur på en masse småveje med åbne marker på hver siden af bilen, blev vi pludselig mødt af det her ufattelige smukke hotel. Kulissen var helt perfekt, for de hvide gamle bygninger skinnede om kap med solen og den blå himmel stod i en fantastisk kontrast. Vi tjekkede ind og blev ledt ned til spa-afdelingen, hvor vi havde de næste timer foran os.

I spa-afdelingen blev vi budt velkommen med en lille gave sammen med morgenkåbe, tøfler og en instruktion omkring stedet og mulighederne. Vores frokost var reserveret til kl 13.30, og dette foregik naturligvis i spa-afdelingen iført undertøj og morgenkåbe, ahhh.
Vi var meget positivt overraskede over spa-afdelingen på Kellers Park. Der var en fantastisk udsigt over Vejle Fjord, forskellige bassiner, saunaer, fodbade, brusere, opvarmede brikse, udendørs hot tub og dampbad. Altsammen med diverse aroma, afstressende musik og bare ren nydelse. Vi afprøvede de fleste muligheder, dog sagde jeg fra overfor "Det kolde gys" efter at have haft benene i det. Bassinet indeholdt 8 grader koldt vand. Av.
Generelt var det bedst at skiftes mellem de kolde og varme bassiner for at sætte gang i blodcirkulationen. Det fik vi i hvert fald af vide. Selvom det dog kun lykkedes mig på fodbadniveau, kunne jeg stadig mærke effekten, som var virkelig lækker! Mine yndlings var dog stadig de varme bassiner, "Relax saunaen" og den udendørs hot tub. Spørg iøvrigt lige om det var koldt at gå derud i bikini i -2 grader!? Huuuuuh!

Og ja, så kom jeg selvfølgelig ud for den der irriterende incident, hvor boblebadet slukker, og det så alligvel fortsatte med at boble ovre hos mig. Ej hallo altså! Jeg ved da ikke hvad folk tænkte indtil jeg rykkede væk fra min plads og de så stadigvæk kunne se bobler der. Søren synes det var kongesjovt. Eih!

Efter nogle meget afslappende og virkelig skønne timer i spa med en vidunderlig frokost inkluderet, satte vi kursen ind i landet mod vores hotel i Billund. Her var der en 5 retters gourmetmiddag i vente, hvilket vi glædede os til. Vi nåede frem til hotellet lidt sent, men tids nok til at få os anbragt på værelset og få klædt om. Derefter fik vi velkomstdrink i hotellet lounge mens vi facetimede "godnat" med vores lille dreng på ipad'en :-)
Efterfølgende blev vi vist ind i restauranten som var virkelig cool, og der gik den helt store gourmetoplevelse igang! Er i skøre noget mad vi fik. Vi kunne slet ikke tyde menukortet, så det var heldigt at en tjener undervejs kunne fortælle os om både mad og vin. Det var fantastisk lækker mad (seende bort fra første ret med rogn, æggeblomme og jord, wtf!?).
Da vi efter 3 timer nåede til desserten var vi godt og grundigt fyldte både på oplevelser og mad. Vi besluttede derfor at droppe kaffen der fulgte efter desserten og i stedet falde om på hotelværelset.

Næste morgen vågnede vi på de sædvanlige latterlig tidlige tidspunkter som vi tilsyneladende har fået indgroet i os i løbet af de sidste 13 måneder. Det var dog en fornøjelse blot at kunne vende sig om og sove videre og være ganske ubekymret. Wow, det er altså første gang i over et år vi har kunnet det. Vi kunne dog godt huske hvordan man gjorde.

Efter en lækker morgenbuffet satte vi atter kursen ud mod provinsen, helt fornyede af energi og mættede på oplevelser. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøver hverken spa eller ophold, for det gik jo helt perfekt med pasning af Luks - og så var det bare fantastisk med kærestetid!

Så jer forældre - se så at få bestilt tid til kærestehygge! En dag som vores kan stærkt anbefales :-)

(Beklager urimelig billedtungt indlæg, men jeg tabte begrænsningens evne)



































Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...