Baggrund

mandag den 1. oktober 2012

Bedste venner!

Herhjemme har vi to vidunderlige katte, Charlie og Jasmin. Før vi fik Luka var de to vores små børn, og her efter besidder de egentlig samme plads :)
Jasmin har ikke den store interesse i Luka, og da slet ikke efter han er begyndt at kunne komme rundt. Hun kan til nøds lige snuse lidt til ham, hvis hun vurderer, at han ikke ligger til at kunne få fat i hende.

Det er en helt anden sag med Charlie. Han har lige fra dag ét været interesseret i Luka og kan næsten ikke komme tæt nok på... Eller det vil sige, det kan han så godt nu, hvor Luka rigtig kan gribe ud efter ham. Meen det ændrer ikke på, at han tide og utide "kysser" på Luka, der jo bliver helt vild i varmen. Luka elsker nemlig begge katte. Når han græder og vi ikke kan trøste ham, tager vi ham hen til en af kattene og straks griner og smiler han :) Mit hjerte smelter!

Med Luka og Charlies gensidige interesse i hinanden kan man vist godt sige, at de to allerede er bedste venner. Så jeg glæder mig bare til at se dem vokse op sammen og nyde hinandens selskab og tilstedeværelse. Og mon ikke Jasmin følger trop med interessen så snart Luka er gammel nok til at forstå, at man skal ae misserne? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...