Baggrund

tirsdag den 14. maj 2013

15 måneders update på Luka

Så rundede vores lille dreng hele 15 måneder! Dejligere end nogensinde, mere stædig end nogensinde, mere grinende end nogensinde og bare den skønneste lille fyr. Vi er så stolte over at han har valgt os som hans forældre ❤️

Luka bliver lige pludselig rigtig stor og ekstremt bevidst. Sådan vil udviklingen nok være mest udtalt fremover, for nu hvor han efterhånden er ved at have styr på de der små motoriske ting man i så stor grad har øje for det første gode år, ja så er det jo bevidstheden og alt det indre man for alvor begynder at få øjnene op for nu!

Se bare lige her hvor vores smukke dreng er i sin udvikling som 15 måneder gammel:

- Går simpelthen så flot og har nu fået sine første par rigtige sko.

- Er blevet rigtig dygtig til at komme op og ned af trin/trapper, og elsker at øve det ude og inde

- Kaster sig ind i enhver fysisk udfordring han kan komme i nærheden af. Gerne hvor han kan tumle og mosle samtidig.

- Øver rigtig meget lyde for tiden. Kan nu sige som løven (wraaa), slangen (ssshhh), koen (buuuuh) og aben (uhuh). Derudover er han så småt igang med at gentage os. Det er dog slet ikke i nogen udtalt grad endnu.

- Er ufattelig bevidst om hvad han vil og ikke vil. Ryster på hovedet hvis vi tilbyder ham noget han ikke vil have.

- Betjener selv ipad'en ;) Dvs sætter vi Rasmus Klump film på (app), så sætter han selv en ny igang når den er færdig.

- ELSKER Bamse og Kylling så højt. Kommer daglig med enten dvd-cover eller fjernbetjening og peger hen mod tv'et, og så kan vi ellers godt sætte det på for ham.

- Er begyndt at være rigtig glad for at gå hånd i hånd... Så sødt!

- Er ved at opdage hvor rart det er at være gavmild. Dagligt kommer han og afleverer ting, og soler sig bagefter i det "taaaark" han får med på vejen.

- Kan sparke til en fodbold og kaste med bolde. Det sidst dog på lidt klumset måde.

- Forstår rigtig meget af hvad vi siger og vi bliver sommetider overrasket. Spørger vi ham om han vil hente en bestemt ting til os - så gør han det skisme!!

- Er blevet dygtig til at børste tænder. (Han har så også 12, so he better!!). Når vi spørger ham om vi skal børste bisser, går han selv ud mod badeværelset!

- Er klar over at visse ting er farlige og at han derfor skal være forsigtig. Eksempelvis lægger han sig på maven/i kravlestilling når han skal ned af trin eller trapper og så bakker han på den måde ned. Nogle gange er han så overforsigtig at han gerne bakker et par meter efter han ellers er kommet ned, haha ❤️

Kan i godt se hvor skøn han er? Vi som forældre er jo naturligvis fuldstændig forblændede af ham, men sådan skal det jo også være. Han er jo vores hjerteguld og vi nyder at følge hans vej hver eneste dag. Vores skønne, smukke dreng ☺️













1 kommentar:

  1. Tillykke med de 15 måneder! Hvor er han bare blevet stor :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...