Baggrund

fredag den 30. november 2012

YES-FUCKING-YES!

Jeg beklager mit noget politisk ukorrekte udbrud, men mindre kunne simpelthen ikke gøre det. JEG SKAL SE ROBBIE WILLIAMS TIL SOMMER!!! Hold nu kæft hvor jeg allerede glæder mig altså!

Det er vel et par uger siden datoen blev proklameret omkring hans besøg i Danmark. Den 22. juli 2013 kommer vores allesammens Robbie forbi vort danske land, og jeg skal se ham!! (Bare hvis i skulle være i tvivl).

For nogle uger siden så jeg et interview med Robbie i Go' Morgen Danmark. Han var i studiet for at promovere sin nye single "Candy" og sit nye album "Take The Crown". Han var flabet, snappy og ligefrem i sine udtalelser som altid, og han fik Lisbeth Østergaards kinder til at minde om Flovmands (De Syv Små Dværge) op til flere gange.
En del af interviewet gik naturligvis på, at Robbie nu var tilbage med endnu et hit. Han blev spurgt til, hvad der lå til grund for titlen på hans nye album. Hertil svarede han, at han måtte indse at han var på vej mod de 40 år - hvilket for ham var gammelt! Derfor havde han besluttet sig for at give den max gas det sidste halvandet år inden det sker og sætte sig som mål at blive den ultimative popkonge. Fedt fedt FEDT! Den koncert der skal sætte prikken over i'et på hans karriere hidtil skal jeg denondelynemig ikke gå glip af.

Så klik klik klik - og så var der bestilt to billetter til sommerens koncert.

Fik jeg sagt at JEG GLÆDER MIG ROCKER MEGET!

onsdag den 28. november 2012

Dekorationstid!

NU må det godt blive den første december, for nu er vi så klar med fin dekorations og adventslys!

tirsdag den 27. november 2012

Julekalender - den første

Se hvad Luka har fået af sin mormor og morfar! Julekalenderen har Luka's oldemor lavet for mange år siden, og mormor har efterfølgende sat gaver på :)

Vi glæder os til lørdag hvor der skal rives og flåes i pakkER, for jeg har hørt en fugl synge om, at der er flere bedsteforældre med julekalendere i ærmet ;)

søndag den 25. november 2012

Fødselsdagsoverraskelse

Min kære far fylder 60 i dag, og huset hjemme hos dem har været fyldt til randen hele dagen, da der har været åbent hus.
I gårsdagens indlæg nævnte jeg, at jeg havde gang i en overraskelse, og jeg lovede også at afsløre hvad det var, når modtageren havde fået den. Når nu min far har fødselsdag kan i måske gætte, hvad jeg rumsterede med det meste af dagen i går - nemlig en fødselsdagskage specielt lavet til ham!

Inden jeg viser billeder skal jeg lige sige, at min far elsker, som i ELSKER "F for får"/"Shaun the sheep"-tegnefilmene. (Og jeg forstår ham godt, det er übersjovt!)

Anyway, her følger the cake;

lørdag den 24. november 2012

Dagens outfit

Juhuu det er weekend, og jeg skal igang med at lave overraskelser. Hvilke må i se en af de kommende dage, for modtageren skulle jo ikke gerne snydes :)

I dag har jeg iklædt mig et par klassiske shorts jeg fandt i skabet som jeg havde glemt alt om. De er fede både sommer og vinter, da både farve og materiale passer sig til alle årstider. I dag har jeg eksempelvis et par tykke strømpebukser indenunder.
Herudover har jeg en tynd strik på, som sidder nede i shortsene, for ikke at gemme disse væk. Og sidst men ikke mindst, min elskede halskæde, som bare pifter ethvert outfit op!

Kan i have en skøn lørdag derude!

Short fra Filippa K, strik fra Envii, tykke strømpebukser fra H&M, ring fra H&M og halskæde fra mig selv.

onsdag den 21. november 2012

Nyeste medlem i vores bObles familie

Postmand Per kom forbi i går. Endnu engang. Jeg havde ellers lovet mig selv (og Søren) at stoppe, men ak. 20% og et godt formål var tilsyneladende nok til at hive kreditkortet op af lommen på mig atter en gang. Ja, i kan godt høre at jeg står fuldstændig uskyldig i denne situation ikke?

Hvorom alting er så flyttede Pandaen altså ind hos os. Denne er lidt anderledes i forhold til de øvrige bObles, da den ikke er udformet som en dyr, men derimod en rund skammel. Skamlen har til gengæld en panda påtrykt i enden, og er stadig lavet af det samme EVA skum som resten af bObles familien.

Som skrevet ovenfor er der et godt formål bag denne bObles. Pandaen er nemlig udviklet i et samarbejde med verdensnaturfonden WWF (heraf kommer det påtrykte logo naturligvis). Overskuddet fra de solgte pandaer går til organisationen, og samtidig er meningen, at der skal sættes fokus på naturen og dyrene der lever deri. bObles skriver:
"Børn leger bedst i naturen, så det er vigtigt, at vi passer så godt på naturen og dyrene i den, som vi overhovedet kan. Derfor har WWF og bObles indgået et samarbejde, der har til formål at fortælle, hvor meget sjov man kan lave i naturen med sin familie og hvor mange spændende dyr og farver, der findes i naturen."

bObles har lavet 3 skamler i hver sin højde, og som hver repræsenterer et kontinent. Skamlerne er stribede ligesom de andre bObles, men pandaerne er tilmed multifarvede. Den lille panda er køligere i farverne og repræsenterer Arktis. Den mellemste panda er varm i farverne, hvilket repræsenterer Afrika, og den store panda spænder over både varme og kolde farver, hvilket repræsenterer Asiens rige natur- og dyreliv.

Luka fik den store skammel, da hans mor var mest vild med farverne heri ;)
Ligesom med de andre bObles kastede han sig straks over den og tumlede rundt. Der gik ikke længe inden han rullede henover den og blev fanget af tyngdekraften, der sendte ham lige i gulvet med fødderne stikkende op i vejret!

Pandaen er en succes på alle måder, og jeg vil kun opfordre til at købe og støtte op om god leg! .... Luka ønsker sig i hvert fald de andre pandaer til jul :)

tirsdag den 20. november 2012

"Julefoto vol. 2"

SÅ fik vi løftet sløret for det andet billede vi fik taget ved fotografen i sidste uge. Mit hjerte smelter!! :)

mandag den 19. november 2012

Krea: Møtrikarmbånd - nye farver!

Yes! Endelig lykkedes det mig at få fat i nogle nye, fede farver til møtrikarmbåndene. Neongul og neonorange - love it!

Jeg fik vist ikke skrevet i det oprindelige oplæg at jeg sælger både armbånd og halskæder. 150kr for halskæden og 120kr for armbåndet, begge priser inklusiv porto.
Hvis det har interesse, så skriv blot en kommentar til indlægget eller kontakt mig på nina_101085@hotmail.com. Jeg vil gerne have farveønske, og gerne mål omkring håndleddet, hvis der er tale om armbånd.

For god ordens skyld vil jeg også lige oplyse om, at jeg tester alle smykkerne for nikkel inden jeg sælger dem. De er altså 100% nikkelfri.

Her lige lidt billeder af mine nye farver og armbånd:

lørdag den 17. november 2012

Av mit hoved..

Jeg var i byen i går og drak for første gang siden mine forældres sølvbryllup i maj 2011. Heldigt for mig var jeg afsted med ligemænd i form af pigerne fra jordemodergruppen. Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har grinet så meget. Hold nu op det var sjovt.

Og så vil jeg gerne konstatere, at jeg eddersatme er blevet gammel på det punkt. Det var FEDT at komme ud, men vorherre på lokum hvor jeg ikke savner at det foregår på ugentlig basis. Slet ikke det her tømmermændshejs dagen efter :)

Og kald mig bare OLDgammel, men siden hvornår er pigerne begyndt kun at have trusser på i byen og fyrene iklæde sig en wifebeater, hvorpå de har skrevet SÆDFONTÆNE? Jeg døde en lille smule indeni hver gang jeg så det. Både af grin og af forbløffelse. Sædfontæne? Arh, come on kid.

Til gengæld dansede de unge (det må man godt sige når de ikke var en dag over 18! For fucking fuck) langt mere, end da jeg var fast inventar i bylivet. Det var fedt at se.
Og så lykkedes det mig at få opfyldt mit årelange ønske om, at prøve at sidde ved et bord med indbygget stripperstang. Omg.

Ak, mage til übercool aften skal man lede længe efter. Og mage til übernederen krop dagen derpå ligeledes. Men fuck it. Det var sjovt - jeg skulle vise ID for at komme ind, jeg kunne næsten 3/4 af sangene der blev spillet, jeg blev klogere på realitystjerner og jeg fik en ordentlig én på opleveren! Fedt, fedt, fedt og FEDT.

....... Fik jeg iøvrigt nævnt at vi havde Den Glade Viking som endestation? ;)

OMG og godnat!

Julefoto

I sidste uge var vi nede og få taget billede af Luka til julekort. Det er en tradition vi gerne vil starte op, da vi begge synes det hører sig julen til. Folks holdninger til julekort varierer helt enormt, hvilket faktisk er kommet bag på mig. Nogle synes det er kikset, andre gider ikke have deres børn hængende på andre folks køleskabe, og nogle er selv trætte af at modtage billeder af andre folks "grimme" børn. Og ja, så er der folk som os der synes det er noget af det mest hyggelige både at give og modtage :)

Modsat mine egne erindringer med julekort, som gerne indbefattede det helt store setup med julebuk, nissemænd og julekane, hvor min søster, bror og jeg sad pænt placeret i i vores fineste tøj, benyttede vi et lidt andet alternativ med Luka. Vi tog til fotograf, hvor ideen var, at billedet sad i et paspatu i julekortet, således det efterfølgende ville kunne tages ud og eventuelt rammes ind. Så ville levetiden på det blive lidt længere end det i køleskabsdørens skæbne, og det ville blive en bedre kvalitet.

Vi havde klædt Luka i retro tøj, med Hummel overalls og en hjemmehæklet nissehue. Da fotografen endvidere foreslog, at han skulle have bar overkrop indenunder var vi på!

Resultatet ser i nedenfor, og vi er bare super tilfredse! Luka var i perlehumør og kunne jo charme det halve land ;)
Vi fik også taget et ekstra billede nu vi var der, hvor vi tog huen af ham og gav ham en Brio rangle i hånden. Dét har vi dog ikke set endnu, men jeg skal nok lægge det ind så snart vi får det. Dette bliver nemlig sort/hvid med ranglen i farve. Fedt!

onsdag den 14. november 2012

9 måneders update på Luka

I dag bliver Luka 9 måneder. Han bliver simpelthen stor, den lille fis! Nu har han levet lige så lang tid som jeg bar ham inde i min mave - det er slet ikke til at forstå! Jeg synes jo han har været her altid, men omvendt så synes jeg jo også at jeg fødte ham i går! Åh ha altså :)

Der er fart over feltet hos den lille mand og han tumler konstant rundt på sine bObles dyr, hvis han dog ikke er i færd med at pille jord ud fra potteplanterne eller tømme kattenes vandskåle. En lille lømmel er hvad han er, og det går bare rigtig stærkt med hans udvikling nu!

Vanen tro følger der herunder en liste over, hvad Luka kan nu i forhold til tidligere. Luka kan:

- Stille sig i kravlestilling (han kan dog ikke bevæge sig sådan, men møver stadig kun)
- Rejse sig op af lave ting som tv-bord, bObles elefant o.lign.
- Sige "dadadadada"
- Sidde selv (falder dog en gang imellem bagover)
- Tage nogle skridt sidelæns når han rejser sig op af noget
- Forstå små ting, som eksempelvis når vi spørger om han vil have vand
- Lave "high five" (han skal lige fange fidusen, men så rækker han hånden op efter min når jeg siger high five!)
- Spise stort set det vi spiser til aftensmad (derudover rugbrødshapsere til middag og havregrød til morgen plus eftermiddagsfrugt/snack/kiks)
- Forsøger at slippe med hænderne når han står op, hvilket resulterer i, at han altså vælter! (Ingen buler endnu da).

Forleden kiggede desuden endnu tand frem i Luka's mund. Så nu har han altså 6 tænder (2 forneden og 4 foroven).

Den lille skid altså. Om jeg begriber, hvordan det er muligt at elske et andet menneske så højt, som vi elsker Luka <3 .... Der er altså noget om det når man siger, at man ikke forstår kærlighed før man får børn!

Luka 9 måneder, Juhuu :)

mandag den 12. november 2012

Klapvogn på jomfrutur

For et par uger siden investerede vi i klapvogn til Luka. Noget af en udskrivning, men sådan er det jo når man vil have det bedste af det bedste.
Derfor vil jeg også tillade mig at slå et slag for den - for den er edderfiseme lækker! Emmaljunga Nitro City i PP black. Fedt.

På trods af at vi ikke just bevæger os ind i klapvognssæsonen nu, skulle slæden altså indvies. Derfor besluttede vi at køre en tur til Vejle og gå en tur i Dyrehaven. Jeg var der som lille med min farmor og farfar og har skønne minder derfra om os, der fodrer de store, smukke dådyr.

Vi havde hjemmefra læst os frem til, at dyrene var i brunst og derfor ikke måtte fodres, så vi tog ingenting med. Tilsyneladende var vi de eneste der overholdte det reglement, for børn og voksne fodrede lystigt derudad.
Der var lige så smukt i dyrehaven som jeg huskede det, og dådyrene var lige så prægtige. De kom helt tæt på, og stangede faktisk Søren en smule da han ville ae en, så jeg holdte mig godt orienteret om, hvor dyrene befandt sig i forhold til os! (At jeg en enkelt gang flygtede et par skridt væk fra klapvognen fordi et dyr kom helt hen til os, er en anden side af historien.. Dårligmor.dk ;) )

Luka synes de her stoooore dyr var vældig spændende, og ligeledes gjorde hans far. Jeg tror det var første gang i meget lang tid at Søren havde set den slags - i hvert fald hvis man skulle tolke på hans ret så måbende ansigtsudtryk da vi ankom. Haha.

Det var en skøn tur, og klapvognen var en fornøjelse at trille rundt med. Den må vi se at komme mere ud med inden det bliver for koldt!

Nedenfor er et lille udsnit af billeder fra turen i Dyrehaven :) God mandag til jer alle!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...